labdarúgás

2019.09.11. 15:29

Folytatódik a Bozsik Program

Az iskolákban és óvodákban a tanórán kívüli labdarúgó-foglalkozások és -események támogatása, a játék megszerettetése, a tömegbázis kialakítása és szélesítése, valamint a tehetséges gyermekek sportszervezetekbe irányítása a 4–14 éves korosztályban – ezek a céljai az MLSZ által meghirdetett Bozsik Intézményi Programnak, amelyhez szeptember 30-ig lehet csatlakozni.

Horváth L.

A regisztrálást az MLSZ új adatbázis-rendszerében lehet elvégezni az ifa.mlsz.hu weboldalon. További tájékoztatást Éles András ad az 30/774-2627-es telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen.

Tavaly 117 baranyai intézmény és több mint 3000 gyermek vett részt a programban, Pécsett például a 60 óvodából 27 jelentkezett. Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága azon fáradozik, hogy ezt a számot növelni tudja. Egyébként az iskolákban heti két, az óvodákban pedig egy alkalommal tartanak labdás foglalkozásokat. A résztvevő oktatási intézmények támogatásban részesülnek a tanév végén, a nevezéskor választhatnak, hogy ez sporteszköz vagy utazási hozzájárulás legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában