Akrobatikus Rock ’n’ Roll

2019.11.29. 14:16

Rangos versenynek ad otthont a Lauber

A Magyar TáncSport Szakszövetség idei versenyidényének legrangosabb megmérettetését rendezik szombaton 12 órától a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

K. B.

Az I. Teletál Akrobatikus Rock ’n’ Roll Magyar Bajnokságra 21 hazai klub 520 táncosa nevezett. A rangos megmérettetésen harminchat páros, negyvenöt leányformáció és négy páros formáció fog versenyezni kilenc kategóriában a bajnoki címekért, köztük több világ- és Európa-bajnok, világkupagyőztes páros is.

A bajnokság főrendezője, a pécsi Fordan SE elnöke, Papp Viktor elmondta, ezúttal is lesz „A” kategóriás verseny, amelyben ő maga is indult a 80-as, 90-es években. A legújabb nevén Main Class Free Style kategória a sportág Forma–1-ének számít, hiszen nem ritkán 4-5 méter magas dobásokat hajtanak végre tánc közben a sportolók.

A nézők is véleményt nyilváníthatnak majd a versenyzőkről, ugyanis belépőjegyükkel szavazhatnak az általuk vélt legszimpatikusabb csapatra, vagy párosra. A győztes egy gyönyörű serleggel és a verseny „Legszimpatikusabb Csapata” címmel lesz gazdagabb, míg a voksolók közt több mint 150 ezer Ft értékű ajándékot sorsolnak ki.

Címkék#Papp Viktor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában