Labdarúgás

2019.12.05. 09:24

Ikonikus labdarúgók foglalják el a Lauber Dezső Sportcsarnokot

Ismét megcsillantják tudásukat a magyar labdarúgás régi nagyjai szombaton 11 órától a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A PMSC Öregfiúk Egyesület hagyományteremtő céllal rendezi meg az I. Gien­ger-Hungaria Öregfiúk teremtornát.

K. B.

Igazi rangadó volt annak idején a PMSC–Videoton-találkozó Újmecsekalján

Így azok, akik annak idején a lelátókról szorítottak Mészáros Ferencék sikeréért, most felidézhetik a szép emlékeket, míg az ifjabbak belekóstolhatnak az elmúlt idők hangulatába, méghozzá ikonok előadásában. A tornán hat alakulat száll majd harcba a végső diadalért két csoportban. Az „A” jelzésű triót a Videoton, a Kecskemét és a rendező PMSC alkotja, míg a „B” jelű hármasban az UTE, a Kispest és az Eszék nagyjai szállnak majd harcba a döntőbe jutásért.

A tornára minden egyesület tizenkét főt nevezhet. Eddig biztosnak tűnik, hogy az UTE színeiben Szlezák, Sebők, Egressy, a Honvédot képviselve Mátyus, Pisont, Bárányos, a Videotonban Mitring, Tieber, Bekő, a Kecskemét mezében Czéh, Kovrig, Balla, és a pécsiek közül Mészáros, Tököli, Jäkl és Bódog lép majd pályára. De nem csak a régi idők futballjába kaphat betekintést, aki kilátogat az ingyenesen megtekinthető kupára, hanem a jövőből is kap egy kis ízelítőt, amikor a PMFC U8-as és U9-es csapata csap össze egy bemutató mérkőzésen. A már említett csapatok mellett pályára lép még a pécsiek ellen a város polgármesteri hivatalának alakulata is PH. Érték néven egy gálamérkőzés erejéig.

A-csoport: PMSC, Videoton, Kecskemét.

B-csoport: UTE, Budapest Honvéd, Eszék.

A teremtorna menetrendje (december 7., szombat):

11.00 PMSC–Videoton

11.30 Újpest–Bp. Honvéd

12.00 Kecskemét–PMSC

12.30 Eszék–Újpest

13.00 Kecskemét–Videoton

13.30 Eszék–Honvéd

14.00–15.00 hetesrúgó verseny, gálamérkőzés (PMSC Öregfiúk–PH. Érték), szociálisan hátrányos helyzetű, jó tanuló, jó sportoló díjazása

15.00 5-6. helyért

15.30 3-4. helyért

16.00 PMFC U8–U9 egymás elleni bemutató mérkőzés

16.30 Döntő, 17.00 Díjátadó ünnepség

Helyszín: Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában