emberségből jeles

2020.03.02. 10:38

Vállukon segítették célba a bajba jutott futótársat

A futók ismét bizonyították, a saját határaik legyőzésénél, a jó helyezés elérésénél vannak fontosabb dolgok. Ugyanis Sólyom Tibor, Székelyhidi Zoltán és Molnár Gábor egy bajba jutott társat is célba juttatott.

K.B.

Fotó: RONASIFOTO

A szemerkélő eső sem tartotta vissza vasárnap a több mint ezer futót attól, hogy teljesítsék a Pécs és Harkány közötti 25 és fél kilométeres távot. Verseny lévén természetesen igyekszik mindenki ilyenkor a legjobbat kihozni magából, és a lehető leggyorsabban végig érni a távon, de pont ilyen fontos maga az élmény, és hogy akár egymást segítve tudják le a megmérettetést a sportolók.

Így gondolta ezt a 45-ös és a 210-es rajtszámmal induló Sólyom Tibor és Székelyhidi Zoltán Csaba is, valamint Molnár Gábor (244), akik önzetlenül segítettek egy bajba jutott futótárson. Ugyanis Oletics Dániel (60) nem bírta végig a versenyt, de ők besegítették a célba. Oletics Facebookon igyekezett megtalálni segítőit, és megköszönni nekik a segítséget, miközben elismerte, hogy első ilyen hosszú távú versenyén több hibát is elkövetett, ezért esett össze 400 méterrel a cél előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában