Kosárlabda

2020.05.21. 10:00

Megvan a Panthers első nyári érkezője

Fiatal játékos érkezését jelentette be hivatalos honlapján a PVSK-Veolia NB I-es kosárlabdacsapata.

K. B.

Forrás: PVSK

Krivacsevics Márkó teszi át a székhelyét Szombathelyről Pécsre, két évre kötelezte el magát.

A 23 éves erőcsatár a 2019/2020-as szezonban 17 bajnokin lépett pályára a Falcoban, ezeken 10 percet volt játékban, ami alatt 3,4 pontot és 1,9 lepattanót átlagolt. Mielőtt Szombathelyre került volna, az amerikai egyetemi bajnokságban fejlesztette készségeit.

– Mindenek előtt szeretném elmondani, nagyon örülök, hogy Pécsre igazolhattam

– idézi a PVSK oldala a játékost. – Korábban éltem a városban két évig, nagyon megszerettem, az egyik kedvenc helyem. Szóval nagy örömmel és nagy reményekkel érkezem a PVSK-hoz.

Emellett azt is kifejtette, a Falconak is hálás, hogy bemutatkozhatott az élvonalban, de több játéklehetőségre vágyik, és erre ideális hely a PVSK, ahol híresen jó a közeg. Az edzőkkel való egyeztetés pedig csak megerősítette az elhatározását.

Bán Gábor ügyvezető biztos benne, hogy tovább fejlődik és erőssége lehet a csapatnak Krivacsevics, valamint kijelentette, most fő céljuk minél több fiatal, tehetséges magyar kosárlabdázót Pécsre hozni.

Az igazolás mellett Bán megerősítette, hogy Dragan Alekszics irányítja a következő szezonban is az együttest, és eldőlt, hogy Szentendrei Áron távozik a klubtól. Andrija Csirics a visszavonulás mellett döntött, de továbbra is a PVSK-t erősíti majd, a szakmai stábhoz csatlakozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában