petanque

2020.06.09. 19:56

Extrém közegben mérkőztek meg

Az elmúlt időszakban, ha kicsit dadogva még, de beindult a sportélet. Ezt bizonyítja az is, hogy a PVSK petanque szakosztálya nemrég rendezett egy házi bajnokságot a Mecsextrém Parkban, ami minden várakozásukat felülmúlta.

K. B.

A megmérettetésre 23 csapat jelentkezett. A verseny 4 fordulós svájci rendszerben zajlott a legjobb nyolcba jutásért, azaz, az első kört kivéve, minden fordulóban az előzőleg azonos vagy hasonló teljesítményt elért versenyzők kerültek szembe egymással. Azok, akik nem jutottak a nyolcba, egy „B” versenyre nevezhettek.

A versenyen a legfiatalabb játékos Bereczki Marcell volt, míg a legidősebb Vámosi Tibor. Kókai Viktória számára pedig ez a megmérettetés volt a debütálása a sportágban. A verseny bajnoka a Tóth-Molnár fővárosi páros lett.

Eredmények

Crown cup bajnok: 1. Tóth Tamás-Molnár Csaba (Bp. Petanque SE), 2. Kocsis Tamás-Péli Rezső (Pécsi VMSK), 3. Liszkai Rebeka-Todenberg Roland (Pécsi VMSK-Egyesületen kívüli), 4. Kutasi Péter-Babai Gábor (PVSK-VHSE).

„B” verseny 1. hely: Soltész György-Harsányi Zoltán (PVSK-Gerecse).

Crown lövőbajnok: Todenberg Roland.

Citrom díj: Mohi Szabolcs-Gáspár Miklós.

Szotyi (tippmix díj): Babai Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában