öregfoci

2020.06.02. 15:36

Még jól is jött a kényszerszünet

Két hónap csúszással, de elindul a PVSK veterán kispályás labdarúgó-bajnoksága. Idén két korcsoportban (40 és 50 felettiek), összesen 16 együttes vesz részt a küzdelemsorozatban.

Szabó D.

– Örömmel jelenthetem, hogy júniustól újra pályára léphetnek a csapatok, június 2-án és 3-án 17.30-tól ismét pattog majd a labda a kis műfüves pályánkon – idézi a PVSK honlapja Balatincz László főszervezőt.

– Senki nem örült a kihagyásnak, sokan már hetek óta rágják a fülemet, hogy kezdjünk, de a legfontosabb szempont a biztonság, mindenképpen úgy akartuk útjára indítani a bajnokságot, hogy a résztvevők egészségét ne veszélyeztesse semmi. Ennek most jött el az ideje. A kényszerszünet egyébként még jól is jött, hiszen a mostani állás szerint mindkét korosztályban egy-egy újabb csapat csatlakozott a mezőnyhöz, így a két pontvadászatban nyolc-nyolc csapat részvétele várható. Biztosat csak az első játéknap után tudok majd mondani, akkorra alakul ki a végleges mezőny.

A tavalyi bajnokságot a Varga FC együttese nyerte meg, második helyen a Hámori VSK, a harmadik helyen pedig a Tomor Autó Bt. végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában