Baranyai labdarúgó-szövetség

2020.07.02. 15:44

Változatlan a társadalmi elnökség összetétele

A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége 2020. július 1-i hatállyal 2020. december 31-ig kinevezte a megyei társadalmi elnökségek elnökeit és tagjait.

Horváth L.

Forrás: pixabay.com

A döntés érinti az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóságát is, amelynél a társadalmi elnökség marad az eddigi összetételben (elnök: Réfi Gábor, tagok: Arnold Antal, Cseh László, dr. Szalai Sándor, Halmi Csaba, Hehl Zoltán, Liszácz Mihály, Pauska Zsolt, Tiffán Imre).

A Baranya Megyei Társadalmi Elnökség ezt követően, szintén 2020. július 1-i hatállyal, 2020. december 31-ig kinevezte az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság állandó bizottságok elnökeit és tagjait (fegyelmi b. elnöke: dr. Lovas Tibor, fellebbviteli b. elnöke: dr. Antal Gábor, nyilvántartási, igazolási és átigazolási b. elnöke: dr. Sárkány Sándor, játékvezetői b. elnöke: Czakó Dénes, verseny b. elnöke: Polgár László, edzői b. elnöke: Ott József, biztonsági b. elnöke: Takács Gyula), így a bizottságok is a régi felállásban működnek az év végéig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában