Felkészülés

2020.09.01. 09:55

A házigazda NKA nyerte meg a junior fiúk tornáját

Helyezésektől, eredményektől függetlenül minden résztvevő nagyon jó szájízzel búcsúzott a hétvégén a Rátgéber Kosárlabda Akadémián megrendezett II. Egyed Mihály Emléktorna zárónapján.

Sz. D.

Az eredményhirdetésen a pécsi akadémia szakmai és stratégiai igazgatója, Rátgéber László hangsúlyozta, ezzel a tornával egy olyan kiváló szakemberre, Egyed Mihályra emlékeztek, aki nagyon sokat tett a magyar, azon belül pedig a baranyai, pécsi kosárlabdáért.

A junior fiúk számára megrendezett felkészülési tornát a házigazda NKA Pécs nyerte meg.

Eredmények

Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs–Kecskeméti KA 73-71, Falco Vulcano Energia KC Szombathely/A–MAFC 84-82, Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs–MAFC 90-48, Falco KC Szombathely–Kecskeméti KA 60-71, Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs–Falco KC Szombathely 89-70, MAFC–Kecskeméti KA 58-51.

A II. Egyed Mihály Emléktorna végeredménye: 1. NKA Pécs, 2. MAFC, 3. Kecskeméti KA, 4. Falco KC Szombathely.

Egyéni elismerések. Az NKA Pécs legjobb játékosa: Kazy Balázs. A MAFC legjobb játékosa: Bóka-Magó Áron. A Kecskeméti KA legjobb játékosa: Velkey Géza. A Falco KC Szombathely legjobb játékosa: Horváth Náthán. A torna legjobb játékosa (MVP): Schmera Gergely (NKA Pécs).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában