foci nb iii

2020.09.25. 10:00

Formába jött a Misleny, de a Vác elleni meccsüket elhalasztották

Meg-megtorpanva kezdte az idei NB III.-as bajnokságot a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata, az elmúlt fordulókban viszont már az eredményekben és a játékban is kezdett megmutatkozni az elvégzett munka. A koronavírus viszont közbeszólt.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Három döntetlennel, egy győzelemmel és egy vereséggel indította a Nyugati-csoport küzdelmeit a Kozármisleny. A korai nehézségeket követően viszont egyre inkább összeállt az alakulat játéka. Visszatértek a sérültek, egyre jobban játszottak az újonnan igazolt futballisták, így pedig jöttek a sikerek – az elmúlt öt fordulóban háromszor nyert és kétszer ikszelt Jelena Richárd együttese. Azonban a Misleny remek szériája a hétvégén biztosan nem folytatódik. A baranyaiak egyik játékosa elkapta a koronavírust, így a vasárnapi, Vác elleni bajnoki mérkőzésüket elhalasztották.

– A keretünk folyamatosan alakult, több olyan labdarúgónk volt, aki sérülten kezdte el a felkészülést, így a szezon elején nem igazán tudott részt venni a mérkőzésekben. Az ő hiányukat megéreztük. Akikkel próbáltuk pótolni őket, megállták a helyüket, de volt minőségbeli különbség. Most pedig, mire kezdtünk összeállni, jött ez a vírus. Soha nem jön jól egy ilyen esemény, de most főleg nem esett jól ez a csapatnak – kezdte Jelena Richárd vezetőedző. – Azokkal akiket szerződtettünk elégedettek vagyunk. Van, akinek a formája nem százszázalékos, illetve vannak fiatalok, akiknek rutint kell még szerezniük, de velük is elégedettek vagyunk.

A Kozármisleny védelme láthatóan hétről hétre egyre jobban tartotta magát, azonban így is hullajtottak el pontokat.

– A bajnokság elején nagyon sok olyan meccset hoztunk ikszre, amit meg kellett volna nyernünk. Természetesen a volna és a ha nem játszik a fociban. Nagyon sok pontunk úszott el úgy, hogy sok helyzetet kihagytunk, ami az utolsó percekben megbosszulta magát. Reméljük, hogy ezen tudunk változtatni – értékelt a szakvezető.

– Már az Iváncsa ellen is olyan játékot produkáltunk, amire nézőként érdemes kijönni. Sajnálom, hogy nem tudtunk ott nyerni, mert azon a mérkőzésen már látszott, amit szeretnénk játszani. Gyors, sokpasszos játékból gólokat szerezni. A helyzetekkel még hadilábon állunk, de remélem az edzések, a munka beérik, és akkor teljesen más arculata lesz a csapatunknak – zárta a tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában