Felkészülés

2020.09.09. 15:51

Jön a szezon, beindult az élet a táncosoknál is

 Már augusztus közepén elkezdték a tréningeket a Pécsi Fordan Táncklub táncosai, hiszen hamarosan indul a versenyszezon.

Sz. D.

Fotó: PORTRAIT MAFFIA

Pécsett négy, Pécsváradon és Bólyban egy-egy héten keresztül készültek a Fordanosok, hat héten át több mint száz fiatal mozgott.

Papp Viktor vezetőedző elmondta, hogy táncosaik ki vannak éhezve a megmérettetésekre, hiányzik a versenyek atmoszférája és a bizonyítási vágy. Ami biztos, hogy a Magyar TáncSport Szakszövetség versenyei elindulnak, aktualizálták a második félév versenynaptárát. Szinte biztos, hogy a Fashion Street Dance versenyrendszer is talpra áll, viszont a Magyar Látványtánc Szövetség még nem adott információt versenyeivel kapcsolatban.

Tele van a klub saját eseménynaptára is. Szeptember 13-án, vasárnap (15.00–18.00) rendezik a Fordan Tánccentrumban (Pécs, Batthyány u. 9/a) a bemutatóval egybekötött nyílt napjukat, ahová az új jelentkezőket várják. A bemutatók után mind a négy táncteremben más és más táncműfajt lehet majd kipróbálni. Október végére tervezik a márciusban elmaradt Fordan Tánccentrum Kupát, november 21-ére az Akrobatikus Rock ’n’ Roll Magyar Bajnokságot, december 6-ára pedig a Fashion Street Dance Magyar Kupát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában