lövészet

2020.09.17. 15:32

Remekeltek a pécsi kispuskások

Egy ezüst- és egy bronzéremmel tért haza a budapesti tűzfegyveres országos bajnokságról a PSN Zrt. sportlövő szabadidő-szakosztályra.

Sz. D.

Forrás: shutterstock

A férfiak nyíltirányzékú kispuska 30 fekvő versenyszámában a pécsiek versenyzője, Heilmann József egyéniben bronzérmet szerzett 272 kör­egységgel. Ugyanebben a versenyszámban a férficsapat a dobogó második fokára állhatott fel, a Heilmann József, Lakatos Zoltán és Mozsgai György alkotta trió 795 köregységgel kaparintotta meg a harmadik helyet.

– Nagyon elégedett vagyok a puskás versenyszámban született egyéni eredményekkel, az pedig, hogy ezzel a fiúk dobogóra állhattak egyéniben, és csapatban is, különösen boldoggá tesz – nyilatkozta Herr Adrienn, a PSN Zrt. sportlövő szakosztályának vezetője. – Pisztolyos versenyszámban sajnos nem születtek dobogós helyezések, de az egyéni eredmények semmiképpen nem adnak okot a csalódásra.

Legközelebb a decemberben Szombathelyen rendezendő légfegyveres országos bajnokságon állhatnak lőállásba a PSN versenyzői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában