röplabda

2021.01.25. 08:57

Az éllovasok állták a PEAC útját

Sűrűre sikerült a PTE-PEAC nőiröplabda-csapatának hétvégéje. Pénteken az éllovas Székesfehérvárral, másnap a szintén dobogós TFSE-vel kellett mérkőzniük. Horváth Alexandra tanítványainak ez most túl nagy falat volt.

K. B.

Forrás: pixabay.com

PTE-PEAC–Székesfehérvár 0:3 (11, 8, 15)

Női röplabda NB I., 12. forduló. Pécs, zárt kapuk mögött. PEAC: Sántosi-Tóth, Marton, Merkler, Duduka, Ujhelyi, Tóth T. Csere: Székely (libero), Pokó, Hoffmann, Petőfi. Vezetőedző: Horváth Alexandra.

Horváth Alexandra: – Örülök, hogy egy ilyen magasabb szintet képviselő csapat ellen játszottunk. Már a melegítésnél látszott, nálunk extra teljesítményre lesz szükség ahhoz, hogy a fehérvári csapat közelébe kerüljünk. Büszke vagyok a lányaimra, hogy a második szett mélysége után a harmadikban megmutattuk, van mire építeni a következő meccseken.

PTE-PEAC–TFSE 0:3 (9, 16, 22)

Női röplabda NB I., 4. forduló. Pécs, zárt kapuk mögött. PEAC: Kalmár, Duduka, Merkler, Ujhelyi, Tóth T., Marton. Csere: Pokó, Hoffmann, Petőfi, Sántosi-Tóth, Székely (libero). Vezetőedző: Horváth Alexandra.

Az állás: 1. Székesfehérvár 16 pont, 2. Gödöllő 15, 3. TFSE 15, 4. Derecske 15, 5. Budaörs 11, 6. PTE-PEAC 4, 7. Jászberény 2.

Ez következik (02. 14., 17.00): Székesfehérvár–PTE-PEAC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában