Felkészülés

2021.01.06. 07:44

Egy támadót még igazolna a Kozármisleny

 Szép lassan visszatér az edzőpályákra a HR-Rent Kozármisleny NB III.-as labdarúgócsapata,

K. B.

Fotó: Laufer László

Öt játékos (Márkvárt Patrik, Ipacs Péter, Juhász László, Talabér Attila, Babinszky Bence) távozott tavaly év végén.

Ezzel szemben egy érkezőt jelentett be a kék-fehér egyesület, Kónya Kornél ölti magára ismét a mezüket. Az új év indításaként viszont Magyar Márk klub­igazgató a klub honlapján közölt hosszabb interjú keretében elárulta, várhatóan nem ő lesz az utolsó.

– Csak olyan játékost keresünk, aki a következő évadban is a segítségünkre szeretne lenni, nem fél évre érdekli őt Kozármisleny. Egy támadót mindenképpen igazolnánk, de ha akad más „ziccer” is a piacon, azt sem szeretnénk kihagyni – szögezte le egyúttal a vezető.

Ipacs személyében egy hálóőrrel is csökkent a mislenyi keret, amit szeretnének feltölteni, de az U19-ben bizonyító Matesz Kornél is lehetőséghez juthat akár ezáltal. Magyar hozzátette, alapvetően fiatal a keretük, de annak rövidülésével még több lehetőséget harcolhatnak ki maguknak az U21-es labdarúgók is.

Azt is elárulta már, hogy az igazi munka január 18-án kezdődik, de előtte, 11-étől már felméréseket és rávezetést tart a stáb, és természetesen addig is kaptak otthon végzendő feladatokat.Bár pontos felkészülési programot még nem tett közzé a klub, azt már tudni, hogy a február 28-i bajnokrajtot megelőzően megye I-es, NB III.-as és horvát csapatokkal fognak mérkőzni. A tavaszra a játékosoknak mindenképpen komolyan fel kell készülniük, mert az egyesület vezetői ennél sikeresebb szezont terveztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában