Tervek

2021.01.19. 12:30

Kemény időszakon van túl a Kozármisleny

 Még mindig nem lábalt ki a koronavírus okozta nehézségekből a Kozármisleny NB I. B-s női kézilabdacsapata, amely pénteken már tétmeccset játszik, a Szekszárd vendége lesz a Ligakupa F csoportjában.

Sz. D.

– Most láttam csak meg igazán, hogy mennyi nyomot hagyott a lányokban az elmúlt jó néhány hónap. Az előző szezonban még azért dolgoztak, hogy minél előrébb végezzenek, éremmel zárják a szezont, aztán jött a koronavírus és megszakította a folytonosságot. Onnan kezdve senki sem tudta pontosan, mit hogyan kell csinálni – nyilatkozta Zdenko Kordi, aki novembertől tölti be a vezetőedzői pozíciót, korábban pedig szakmai igazgatóként tevékenykedett a klubnál. – Sok játékosunk bajlódott apró és kicsit komolyabb sérülésekkel: ezek régebbi keletű gondok voltak, amiket az utóbbi hányattatott hónapok hoztak újra felszínre. Kevés volt a folyamatos edzésmunka, a csapat fele szinte a fél őszi szezont elveszítette.

A horvát szakember a célokról is beszélt.

– A felnőtt csapatunk esetében pedig két-három éven belül ki kell harcolni az első osztályú tagságot! Nem lesz könnyű, nem egy-két nap, egy-két hónap kell hozzá, ez is egy folyamat eredménye kell hogy legyen – mondta Kordi.

A Kozármisleny összesen hét bajnoki meccset játszott le az ősszel, ezekből hármat megnyert és négyet elveszített, így negyedik a tabellán. Sz. D.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában