Nem jött össze

2021.01.30. 19:24

Kiütötte a Fradi a Komlót a kupából

Nem játszott jól a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata a Ferencváros ellen, s így a rivális léphet a Magyar Kupa következő körébe.

K. B.

Nem kezdett rosszul a Komló a Fradi ellen, azonban a fővárosiak az első tíz percet követően magukhoz ragadták az irányítást, és már ki sem engedték azt kezükből a találkozó végéig. Bár a félidőben csak két gólos előnyben voltak a vendégek, a fordulás után ez pillanatok alatt ötre nőtt.

Ezt a hátrányt pedig nem tudták ledolgozni a bányászok, amiben az sem segített, hogy Jerkovics mindössze négyszer próbálkozott lövéssel, s abból is csak egyszer talált be, ahogyan Sunajko is.

Sport36-Komló–Ferencváros 23-29 (12-14)

Férfi kézilabda Magyar Kupa, III. forduló. Komló, zárt kapuk mögött.

Komló: Granics – Szkokán 1, Zobec 7, Grünfelder 3, Sunajko 1, Jerkovics 1, Csomor. Csere: Djurdjevics (kapus), Balázs S. 1, Jóga 1, Vaskó 2, Oláh T., Takács B. 3, Melnyicsuk 2, Hoffmann 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.

A Ferencváros gólszerzői: Imre 5, Nagy 4, Bujdosó 4, Ónodi-Jánoskúti 4, Prainer 3, Mikita 2, Füzi 2, Bognár, Pordán, Ludmán, Karai, Szabados.

Kilvinger Bálint: – Gratulálok a Fradinak! Horváth Attila azt mondta, ők felül múlták magukat, hát mi alul múltuk magunkat. Ezzel nagyjából el is mondtam mindent a mérkőzésről. Elől, hátul voltak olyan hibáink, amiket nem szabad elkövetnünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában