Kézilabda

2021.03.02. 12:56

A Mislenynél megvolt az egység

Nem ment jól a baranyai NB I. B-s kézilabdacsapatok számára. Csak a Kozármisleny női gárdája hagyhatta el győztesen a pályát.

K. B.

PVSE–NEKA 22-27 (10-13)

Férfi kézilabda NB I. B., 14. forduló. Pécs. PVSE: SZENTE – ERNEI 4, Kreisz 1, Sebestyén 1, GÉCZI 2, METCZ, Bujtár 6. Cs: Pécsi (kapus), Kienle, Szép, GOMBAI 3, Kovács 1, Szakcsi, Vass 4, Erdélyi, Csuba. Edző: Kovács Gábor

Kovács Gábor: A rossz kezdés és sok eladott labda okozta a vereségünket, viszont a védelem, a kapus teljesítmény, és a vonal játékosaink teljesítményében előre léptünk! Átlövő játék tekintetében még várjuk az áttörést! Megyünk tovább, nem dőlünk a kardunkba!

PEAC–Rév TSC 31-32 (16-13)

Férfi kézilabda NB I. B., 14. forduló. Pécs. PEAC: FÜSTÖS – Forgács 2, Szommer 2, SZÖGI 4, DOBI 5, ÁCS 12, ORBÁN 5. Csere: Vajda, Gelb 1. Edző: Papp László.

Papp László: – Ma kivételesen nem az ellenfél vert meg minket, hanem mi, saját magunkat.

Gárdony-Pázmánd NKK–Kozármisleny SE 21-26 (9-10)

Női kézilabda NB I. B. 14. forduló. Gárdony. Kozármisleny: Gadányi – GRÉNUS 5, Szemmelrock 3, LINDER 2, Halász, Polics 3, Schäffer 3. Csere: Vig (kapus), Németh (kapus), TOBAK 5, MARKOVICS 4, Hornyák 1, Péter P., Kovács V., Bácsalmási, Takács. Vezetőedző: Zdenko Kordi.

Zdenko Kordi: – Minőségi kézilabdát láthattunk mindkét oldalon. Örülök, hogy az egész mérkőzésen kontrolláltuk az eredményt.

Csurgó–Mohács 26-18 (11-8)

Női kézilabda NB I. B., 14. forduló. Csurgó. MTE: RADOCHAY – Jakab, Takács E. 1, Kaló 5, Rittlinger 5, Takács K. 1, HAHNER 4. Csere: Fürdős – Policsek, Kanyó 2, Grünfelder-Tóth, Fehér, Réti. Vezetőedző: Markoc Gabriella.

Markoc Gabriella: – Az első félidő közepétől a helyzeteinket nem tudtuk góllal befejezni, és ez teljesen elbizonytalanított minket, valamint kihatással volt a védekezésünkre is. Ma hiányzott az a csapategység is.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában