Kézilabda

2021.05.11. 09:22

Már a szurkolók is segíthetik Jógáékat

Az Eger csapatát fogadja a Sport36-Komló NB I.-es férfikézilabda-csapata a Liga Kupa elődöntőjében ma 18.00 órakor. A klub pedig a jeles alkalom megünneplésére ingyenessé tette a belépést a szurkolók számára.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a Sport36-Komló egyik legfontosabb mérkőzéséhez érkezett a szezonban, hiszen továbbjutás esetén még ezt a furcsa, olykor kaotikus idényt is bearanyozhatná. Ezúttal Kilvinger Bálint tanítványainak az Egerrel kell szembenézniük a Liga Kupa-elődöntőjében, amelyet a szezon nyitányán 32-27-re vert a kiválóan játszó, s tíz gólt szerző Bruno-Vili Zobec vezérletével.

A horvátra viszont a kiírás sajátosságai miatt ezúttal nem számíthat a stáb, hiszen csak magyar állampolgárságú kézilabdázók léphetnek pályára. Ugyanezen okból viszont az Egerben sem lehet ott az ebben az idényben 87 gólos Machac és a 86 találatot jegyző Bernatonis. A Komlóban pedig a reváns vágya is dolgozhat, hiszen a legutóbbi egymás elleni bajnokijukon alulmaradt 33-27-re.

A klub döntése értelmében az elődöntőn nem szednek belépőt, ugyanakkor fontos, hogy a találkozó csak védettségi és személyazonossági igazolvány felmutatásával tekinthető meg. Az oltási igazolvánnyal rendelkező felnőttel a felügyelete alá tartozó kiskorú is beléphet.

A mérkőzést a Sport36-Komló Facebook-oldalán élőben közvetíti.

A Komló elődöntős programja: Komló–Eger (ma, 18.00), Eger–Komló (május 26., 18.00).

A másik ágon a Csurgó a kis Veszprémmel ütközik meg, ott a visszavágóra június 2-án kerül sor.

Szintén ma játszik a Liga Kupa-fináléjáért a Kozármisleny SE NB I. B-s női csapata is, amely 18.30-kor kezdi a Kispest elleni idegenbeli visszavágóját.

A mislenyiek előnyös helyzetből várhatják a második meccset, hiszen az odavágón 25-22-re nyertek. A fővárosi klub Facebook-oldalán közvetíteni szokta a találkozóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában