tollaslabda

2021.06.11. 11:57

Érmekkel zárták le a tollasozók az idényt

A hétvégén a Basamalom úti sportági csarnokban rendezték meg az U11-es és U17-es tollaslabdázók országos bajnokságát, amelyen 75 versenyző indult, a házigazda Multi Alarm SE-t 15 játékos képviselte, a fiatalabb korosztályban öt, az idősebbeknél pedig kilenc fiatal.

H. L.

Forrás: MASE

A tornán pedig szép számmal gyűjtötték is az érmeket a MASE versenyzői, hiszen két arany, egy ezüst és három bronz is a gyűjteményüket gazdagította. Mindkét első helyben főszerepet vállalt Hart Petra.

A korábban Pécsre, május 27-30-ra meghirdetett 12. Multi Alarm magyar nemzetközi ifjúsági verseny a koronavírus-járvány miatt elmaradt, ezt az U11, U17-es országos bajnokságot is mostanra halasztották.

Egy ideig nem lesz torna a Basamalom utcában, mert ezzel a korosztályos megmérettetéssel vége a tollaslabda-idénynek. A sportcsarnok azonban az amatőrök számára nyitva lesz, mert a létesítményt a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek nemrégiben megnyitották.

A MASE eredményei

U11 Egyéni

Lányok: 3. Lujber Hédi.

U17 Egyéni

Fiúk: 3. Nagy Sámuel és Palkovics Péter.

Lányok: 1. Hart Petra.

U17 Páros

Fiúk: 2. Nagy Sámuel, Drávai Szilveszter.

Lányok: 1. Hart Petra, Torba Katica (OSC); 3. Jakab Kata, Palkovics Anna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában