Labdarúgás

2021.06.25. 12:40

Jól ment a PMFC veteránjainak a döntőben

Az 58 év felettiek részére kiírt országos kispályás labdarúgó-bajnokság döntőjét három helyszínen, mindenhol négy-négy csapattal rendezik meg.

Horváth L.

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

A Veterán Fesztivál néven futó fináléba a dél-dunántúli régióban a PMFC és a Bóly jutott be. Előbbi a hétvégén már pályára is lépett, méghozzá Nagykanizsán.

A pécsiek mindhárom meccsüket megnyerték, a Kaposvárt 7–2-re, a Zalaegerszeget (ZTE) 5–2-re, a Videotont pedig 2–1-re legyőzték, ezzel 100 százalékos teljesítménnyel léptek tovább.

Ahogy a torna mottója is hirdeti: Egy életen át kell játszani

Góljaik közül dr. Papp Zsolt és Ratting József 6–6-ot, míg Morvai Tamás és Bodor László 1–1-et ért el.

A végeredmény ez lett: 1. PMFC, 2. Videoton, 3. ZTE, 4. Kaposvár.

A dabasi csoportba osztott bólyiak július 3-án Örkényben játszanak.

Az országos négyes döntőbe a három tornagyőztes és a legjobb második helyezett jut majd, így akár a most a PMFC mögött végző Videotonnal is újra találkozhatnak a pécsi labdarúgók.

A 2021/2022-es idény a tervek szerint augusztusban indul, Dél-Dunántúlon már hat együttes részvételével, a szervezők a mostani öt mellé hatodiknak az eszéki Horvátországi Magyar Intézet együttesét szeretnék meghívni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában