Szinkronúszás

2021.06.25. 14:40

Remekül szerepelt a kupán a PSN-es szinkronúszócsapat

Idén már nem húzta keresztbe a szervezők terveit a koronavírus-járvány, és meg tudták rendezni az Orka Kupát, amelyen a Pécsi Sport Nonprofit (PSN) Zrt. szinkronúszói kiváló eredményeket értek el.

K. B.

A megmérettetés rangját az is jól mutatja, hogy a 17 egyesület mellett a magyar utánpótlás válogatott is részt vett, igaz, külföldi versenyzők még nem jöhettek. Idén ez volt az első, a közönség számára is nyitott verseny, ami még inkább feldobta a verseny hangulatát.

Takács Fanni kétszer ünnepelhetett a jó hangulatú, nézők előtt zajló versenyen

A kiváló mezőnyben végül három első, egy második és egy harmadik helyezést szedtek össze a pécsi sportolók. Takács Fanni volt az, aki két sikernek is részese volt, hiszen a felnőtt kombinációs kűr mellett szólójával is sikert aratott.

A PSN szinkronúszóinak eredményei

Felnőtt szóló: Takács Fanni – 1. helyezés.

Utánpótlás duó: Asztalos Zsófia-Szőts Tamara – 3. helyezés.

Up kombinációs kűr B kategória: Hegyi Emma, Nagy Kincső, Albert Luca, Csonka Mandula, Galabár Csenge, Takács Panna Helka, Surinya Imola – 1. helyezés.

Felnőtt kombinációs kűr: Bugovits Bora, Bakó Borbála, Bársony Lotti, Takács Fanni, Palka Júlia, Kern Lilien, Masa Kata, Asztalos Zsófia – 2. helyezés.

Mini csapat: Nyaka Leila, Nagy Flóra, Csapó Villő, Pétermann Hanna – 1. helyezés.

Képünk egy korábbi illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában