Foci

2021.07.07. 18:03

A második helyet érték el a bólyi veteránok

Korán kellett kelniük a bólyiaknak, szombaton reggel hatkor már indult a buszuk Örkénybe, ahol az 58 év felettiek részére kiírt országos veterán kispályás labdarúgó-bajnokság újabb döntőjét rendezték, ismét négy csapat részvételével.

H. L.

A baranyaiak ellenfele a Szeged, a Kecskemét és a házigazda együttes volt. A Bóly először 2-1-re nyert a későbbi győztes Örkény ellen, majd egyaránt 2-2-re végzett a Kecskeméttel és a Szegeddel, ezzel veretlenül második lett. A Veterán Fesztivál néven futó fináléba korábban a PMFC már bekerült, ez most a Bólynak nem sikerült, de így is dicséret illeti a szerepléséért. Az országos négyes döntőbe a három tornagyőztes (köztük a PMFC, amely mindhárom meccsét megnyerte a csoportjában) és a legjobb második helyezett jutott.

Az örkényi torna gólkirálya Kirchner György (Bóly) lett 3 találattal.

Az országos négyes döntő helyszínét és időpontját az MLSZ később jelöli ki.

A 2021/2022-es idény a tervek szerint már augusztusban elindul, Dél-Dunántúlon már hat együttes részvételével, a szervezők a mostani öt mellé hatodiknak az eszéki Horvátországi Magyar Intézet együttesét szeretnék meghívni.

Eredmények: Örkény–Bóly 1-2, Bóly–Kecskemét 2-2, Bóly–Szeged 2-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában