testépítés

2021.08.11. 13:00

A műtét után sem adja fel álmait Horváth Bianka

Kecskeméten versenyeztek a fővárosi Mymove Fitness Online Iskola növendékei, akiknek a felkészítő edzőjük a pécsi Horváth Bianka (37).

H. L.

Fotó: H. B.

A tanítványok jól szerepeltek, bár a felkészülésüket hátráltatta, hogy Bianka június közepén életmentő műtéten esett át. Ő már nem aktív sportoló, hanem edző, a Mymove-ban van egy testépítőkből, személyi edzőkből és fitneszinstruktorokból álló 30 fős osztálya, őket oktatja online, nekik a gyakorlati foglalkozásokat Pécsett tartja.

A Mymove nemrégiben ünnepelte fennállásának 3. évfordulóját, ebből az alkalomból díjakat osztottak ki, Bianka lett az Év szakágvezetője, egyik tanítványa, Mink Ernő pedig az Év testépítő felfedezettje.

– Néha hiányzik a versenyzés, az álmom az, hogy egyszer Las Vegasban indulhassak a fitneszolimpián. Ez most a lábadozásom miatt egyelőre nem aktuális, de nem mondtam le róla – nyilatkozta Bianka.

Eredmények. Mymove klasszikus testépítő: Mymove test­építő: 1. Mink Ernő. Mymove mens phisique: 1. Mógor Máté, 4. Orbán Attila. Just clear mens phisique: 1. Mógor Máté, 5. Borbély Alex. Just clear masters bikini: 2. Zlatics Szilvia. Mymove klasszikus testépítés és testépítés: 4. Regényi István. Just clear fitt modell: 4. Mikita Zsuzsanna Lilla. Just Clear Bikini +165: 5. Mikita Zsuzsanna Lilla. Mymove fitt modell: 5. Sivák Zsanett, 7. Cseke-Wégner Edina (mind Mymove Race Team).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában