Labdarúgó megye II.

2021.08.27. 16:22

Két újonc is bemutatkozik a vasárnapi játéknapon

Több újonc is megkezdi szereplését az Autó­City Volkswagen Megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.

Sz. D.

20210822 Pellérd AutoCity Volkswagen Baranya Megyei II. osztály felnőtt férfi labdarúgó mérkőzés 1. forduló PELLÉRD SE 1951 - NAGYKOZÁR KSE. Fotó: Löffler Péter lp Dunántúli Napló

Fotó: Löffler Péter

Szombaton két mérkőzést rendeznek meg: a Komló II. Lánycsókra látogat, míg a Diana SE a Pellérdet fogadja. Vasárnap a két frissen feljutónak, a Pogánynak és a Szabadszentkirálynak is rendkívül nehéz dolga lesz, az előbbi Himesházára, az utóbbi pedig a címvédő Ócsárdhoz látogat. A bajnokságot kiválóan kezdő Beremend újabb három pontot gyűjthet, ugyanis a Töttöst látja vendégül, míg a szintén hárompontos Szigetvár Sombereken zsebelné be újabb győzelmét.

A forduló rangadóját a Nagykozár és a Véménd játssza egymással. Bíró Ferenc együttese kisebb meglepetésre a Himesházát legyőzte az első fordulóban, s most újabb bravúrra készül a tavalyi ezüstérmes Nagykozár ellen.

Augusztus 28., szombat, 17.30

Közműépker Lánycsók–Komló II., Diana SE–Pellérd

Augusztus 29., vasárnap, 17.30

Nagykozár–Véménd, Himesháza–Pogány, Ócsárd–Szabadszentkirály, Focivilág Beremend–Töttös, Somberek–BFA Szigetvár

Elhalasztva: PTE-PEAC–Magyarbóly (december 5.)

Az élmezőny: 1. Ócsárd 3 pont (+5), 2. Nagykozár 3 (+3), 3. Focivilág Beremend 3 (+2), 4. Véménd 3 (+1), 5. BFA Szigetvár 3 (+1).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában