vízilabda

2021.09.08. 12:11

A Vasas érkezik a pécsiekhez a nyitányon

Ma délután elrajtol a férfi vízilabda-OB I. 2021–2022-es szezonja.

Sz. D.

20210722 Pécs fotó: Laufer László LL Dunántúli Napló A PVSK vízilabdacsapatának sajtótájékoztatója a Hullámfürdőben. képen: Domenico de Blasio Pécsi vízilabda Szakosztályvezetője, Antonio de Blasio Szakosztályelnök, Csacsovszky Alex

Fotó: Laufer László

Az első fordulóban a PVSK-Mecsek Füszért pólósai egyből saját közönségük előtt bizonyíthatnak, méghozzá egy kiváló gárda ellen, ugyanis Török Viktor együttese 19 órától a Vasast fogadja a pécsi Abay Nemes Oszkár Sportuszodában.

– Egy hosszú, megterhelő, de annál sikeresebb alapozáson vagyunk túl – nyilatkozta Csacsovszky Alex, a PVSK régi-új játékosa, aki a Tatabányától tért vissza a baranyaiakhoz. – Úgy érzem, hogy a rajtra összeállt a csapat, és bízom benne, hogy a Vasassal egy nagyon jó mérkőzést tudunk játszani, sok néző előtt. Kiváló csapattal ütközünk meg, nem lesz könnyű dolgunk, de mindent meg fogunk tenni egy szép eredményért.

Az 1. forduló mai programja: PVSK–Mecsek Füszért–VasasPlaket (Pécs, Abay Nemes Oszkár Sportuszoda, ma 19.00), ZF-Eger–UVSE, Miskolc–Honvéd, Debrecen–Szolnoki Dózsa, Kaposvár–FTC Telekom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában