Labdarúgás

2021.09.26. 15:18

Idegenben szerepel mindkét baranyai

Megszerezte első pontját a labdarúgó NB III.-ban újoncként szereplő Mohács az előző fordulóban hazai pályán az ESMTK ellen.

A. M. R.

Fotó: L. L.

A mohácsi alakulat ezúttal a Gerjeni SK otthonában lép majd pályára vasárnap 16 órakor, és szeretne jó eredményt elérni a jelenleg formaingadozó együttes ellen.

– Kis lépés, de lépés előre. Szükségünk volt végre valami pozitív megerősítésre, hogy az út, amit választottunk járható. Remélem, visszanyerjük a hitünket önmagunkban, a képességeinkben, és eredményesebbé tudunk válni – nyilatkozta a pontszerzés után Kvanduk János, a mohácsiak trénere.

A Kozármisleny a hétközi fordulóban fölényes győzelmet aratott, hétvégén azonban minden bizonnyal nehezebb dolga lesz Aczél Zoltán gárdájának. A Misleny a Balassagyarmati VSE vendége lesz, akik az elmúlt három mérkőzésükön nem találtak legyőzőre.

Az állás (20 csapat): 1. Makó 21 pont, 2. Kozármisleny 20, 3. Dunaújváros 18 pont,…20. Mohács 1.

Ez következik (09.26): Ferencvárosi TC II.–Dunaújváros, Bp. Honvéd II.–Dabas, Paks II.–Rákosmente (mindegyik 11.00), Makó–Hódmezővásárhely, Balassagyarmat–Kozármisleny, Gerjen–Mohács, ESMTK–Cegléd, Dabas-Gyón–MTK II., Vác–Szekszárd, Monor–Iváncsa (mindegyik 16.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában