Kosárlabda

2021.10.06. 12:34

A jó formában lévő Kecskemét érkezik Pécsre

Az első idegenbeli győzelem már megvan, most megpróbálhatja behúzni első hazai sikerét is a férfi kosárlabda NB I.-ben a PVSK-Veolia csapata, amely ma 18 órakor a Kecskemétet fogadja a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Sz. D.

20210921 Szombathely FÉRFI NB I: FALCO-VULCANO ENERGIA KC SZOMBATHELY–PVSK-VEOLIA férfi bajnoki kosárlabda mérkőzés Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe Képen: Dragan Alekszics vezetőedző

Fotó: M. W.

A szezonrajt nem úgy sikerült, ahogy a pécsi szurkolók szerették volna, hiszen a Falcótól és DEAC-tól is nagyon simán kapott ki Dragan Alekszics együttese.

A 3. fordulóban viszont végre megtört a jég, Nyíregyházán 110-104-re nyert a Panthers. Ami még fontos, hogy a hétvégén debütált a gárda új légiósa, Justin Gordon is, aki a folytatásban órási lökést adhat társainak. Az amerikai játékos jó teljesítményére ma is nagy szükség lesz, hiszen a jó formában lévő Kecskemét érkezik Pécsre. A KTE a Kaposvártól ugyan kikapott a nyitókörben, de utána a Nyíregyházát és a Zalaegerszeget is legyőzte.

A 4. forduló programja: PVSK-Veolia–Kecskemét (Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, 18.00), Alba Fehérvár–Nyíregyháza, Oroszlány–Zalaegerszeg, Paks–Körmend, Szeged–Kaposvár, Szolnok–Debrecen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában