e-sport

2021.10.14. 09:26

Az F1-ben is remekelnek a PMFC e-sportolói

A PMFC e-sportolója, Gyimesi Gergő 12 ponttal vezeti a tabellát az F1 Hungary Liga legmagasabban jegyzett Elit I-es divíziójában.

A. M. R.

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Összeállt minden a sportoló számára, ugyanis amellett, hogy kiválóan versenyzik, a tabellák élén is áll, miután az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb riválisa váratlanul bejelentette visszavonulását.

A második helyen Dovánszki Milán, szabadúszóként rója a köröket összesítésben, mögötte azonban elég kiegyenlített a mezőny, hiszen tizenöt ponton belül van öt versenyző is. A PMFC háromszoros magyar bajnok pilótája, Szélig Dániel az ötödik helyen áll, míg az újoncként lehetőséghez jutó pécsi lány, Németh Eszter a 10. helyen szerepel összetettben.

A listavezető Gyimesi Gergő, miután riválisa visszavonult

– Nagy álmunk, hogy egyszer egy teljesen piros-feketében pompázó dobogót láthassunk – így Poór Tamás, a PMFC eSport szakosztályvezetője.

A következő versenyre ma este 21.00-kor kerül sor, amit élőben, magyar kommentárral az F1 Hungary Liga Facebook- oldalán lehet követni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában