9/9

2021.10.28. 14:32

Elkapták a fonalat a hetvehelyiek már a rajton

A felnőtt labdarúgó megyei III. osztályban összesen 38 csapat szerepel, közülük egyedül csak a hetvehelyi gárda 100 százalékos, eddig mind a kilenc meccsét megnyerte.

H. L.

Ezzel a teljesítménnyel természetesen listavezető a Csík Jenőről elnevezett, 13-as létszámú csoportban, 35 gólt szerzett és 10-et kapott, már 8 pont az előnye a második Vajszlóval szemben. Utoljára június 6-án, még a tavalyi bajnokságban kapott ki az együttes, azóta csak nyer. Legutóbb idegenben győzött, 7-1-re verte a Patapoklosit. A 35 lőtt góljukból Fata Gábor Richárd (az edző fia) 14-et, Horváth István Antal pedig 9-et vállalt.

– Tényleg elkaptuk a fonalat. A rajt előtt azt tűztük ki célul, hogy legalább ötödikek legyünk – kezdte Bogdán Sándor sportköri elnök. – Talán ezt sikerül túlszárnyalni. Őszi bajnokok szeretnénk lenni, mivel már nincs sok vissza az idény végéig, úgy néz ki, ez sikerülni fog. A legnagyobb riválisunk a Pécsi Sportolda, ők sem kaptak még ki. Fata Gábor személyében már edzőnk is van, hetente egyszer edzünk. A keretünk 21 fős, ebből 17-18-an mindig összejönnek egy-egy meccsre. Jó szellemű társaság a miénk.

Legközelebb Csertőn lépnek pályára, az őszi szezonzárásig még három bajnokijuk van vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában