férfivízilabda OB I.

2021.10.24. 11:15

Szomszédvári rangadóval folytatják a szezont

Egy hónap kihagyás után a férfivízilabda OB I. küzdelmei is folytatódnak a hétvégén.

Sz. D.

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Mivel október 23-án a pólósoknál sem rendeznek fordulót, így vasárnap 19 órakor fogadja a rivális Kaposvárt az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában a PVSK-Mecsek Füszért.

Török Viktor együttese legutóbb Debrecenben szerepelt bajnoki mérkőzésen, ahonnan három ponttal térhetett haza. Hazai medencében azonban várat magára az első pécsi siker, de remélhetőleg csak vasárnapig. A PVSK–Kaposvár szomszédvári rangadókon mindig remek hangulat uralkodik, így most is érdemes lesz kilátogatni az Abayba. A vezetőség ráadásul úgy döntött, hogy a következő két hazai mérkőzést ingyen tekinthetik meg a szurkolók, de akinek lehetősége van rá, a belépőjegy árával támogathatja a beteg gyermekeket segítő Nevetnikék Alapítványt, akiknek gyűjtést szervez a klub.

A 4. forduló további programja: UVSE–OSC Újbuda, ZF-Eger–Debrecen, Honvéd–FTC-Telekom, VasasPlaket–BVSC Zugló, Szentes–Szolnoki Dózsa, Miskolc–Szeged.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában