Labdarúgás

2021.10.21. 16:03

Válogatott labdarúgók is érkeznek a gálára

A mislenyi legendák az újpesti öregfiúkkal csapnak majd össze egy gálamérkőzés keretein belül vasárnap 17.00-kor, a Kozármisleny labdarúgócsapatának bajnoki mérkőzése után.

A. M. R.

A baranyai együttes kerete főképp az első NB II.-es csapatra épül. Pályára lép majd többek között Lauer Norbert, Hergenrőder Tamás, Gergely Gábor, Kutyáncsánin Jevrem, Antal Sándor, Suba János, Farkas Máté, Farkas Bálint, Morvai Ferenc, Tóth István, Schweitzer Norbert és Bánfai Zsolt is. Ráadásul Gyánó Szabolcs, Wittrédi Dávid, Lantos Levente, Mester Tamás személyében olyan labdarúgók is szerephez jutnak majd, akik megjárták az NB I.-et.

Az újpesti csapatot erősíti majd Egressy Gábor, Tamási Zoltán, Erős Károly, Vermes Krisztián, Tomka János, Kerényi Norbert és Széki Attila (Curtis), az ismert rapper is.

A harmadosztályú bajnoki találkozóra szükséges a jegyek megváltása, azonban az Újpest elleni villanyfényes meccset már mindenki ingyenesen megtekintheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában