dzsúdó

2021.11.26. 18:30

A Virradat, a PVSK és a Siklós is nagyot ment

 Hétvégén rendezték meg Zalaegerszegen a 69. férfi és 38. női dzsúdó országos bajnokságot, amelyen a baranyai versenyzők is remek eredményekkel rukkoltak elő.

A. M. R.

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

A szombati versenynapon, amikor a felnőttek küzdhettek meg egymással, a dobogó harmadik fokára állhatott Kersics Dávid (–100 kg), aki a PVSK színeiben versenyzett. Klubtársa, Rácz Bálint Keve (–66 kg) nagy küzdelemben maradt alul, de így is megszerezte az előkelő ötödik helyet.

A siklósiak nagy reménysége, Szász Hanna (–57 kg) is remekelt, ugyanis három győzelemmel és egy vereséggel bronz­érmet szerzett.

A Virradat SE versenyzője, Kárpáti Gábor (+100 kg) is pazar teljesítményt ért el, így kategóriájában harmadikként végzett.

A serdülők vasárnapi próbatételén a PVSK két indulója, Máj Veronika (–44 kg) és Hernádi István (+81 kg) lecsúsztak az érmes helyekről, ugyanis hetedik, illetve ötödik helyen fejezték be a versenyt.

Az ifjak között jól szerepelt a Virradat SE két fiatal tehetsége, Angyal Eszter (–40 kg), valamint Lakatos Jázmin (+63 kg) is. A két sportoló mindvégig alázatosan küzdött, így mindketten hetedikként végeztek az országos bajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában