Vízilabda

2021.11.27. 09:40

Idegenben is le lehet győzni az egrieket

Nagyon fontos mérkőzés vár a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapatára, amely a rivális Eger vendégeként ugrik medencébe szombaton 18 órakor az OB I. 10. fordulójában.

Sz. D.

20210911Pécs E.ON férfi OBI Osztályú Bajnokság, vízilabda mérkőzés PVSK Mecsek Füszért - FTC-Telekom Waterpolo. Fotó: Löffler Péter lp Dunántúli Napló Képen: KolozsiMarcell (2)

Fotó: Löffler Péter

Török Viktor gárdája – sorozatban három elveszített mérkőzés után – visszatalálhat a győzelem útjára, ugyanis az Eger ebben a szezonban nem tartozik a verhetetlen együttesek közé. A pécsiek a tabella kilencedik helyét foglalják el, míg hétvégi ellenfelük a 12. pozícióból várja a folytatást, miután a kilenc bajnoki meccséből csupán kettőt nyert meg. Amennyiben a PVSK elhozza a három pontot, megelőzheti a nyolcadik Kaposvárt is.

A 10. forduló további programja: UVSE–Szentes, BVSC-Zugló–Debrecen, MVLC Miskolc–Szolnoki Dózsa, VasasPlaket–Szeged, FTC Telekom–OSC Újbuda.

Korábban játszották: Honvéd–Kaposvár 12-11.

Az állás (14 csapat): 1. FTC Telekom 27 pont, 2. Szolnoki Dózsa 24, 3. VasasPlaket 23, ...9. PVSK-Mecsek Füszért 9, ...12. ZF-Eger 6.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában