férfiaszalitenisz

2021.11.25. 17:30

Két BL-szereplő is került a PEAC mellé

Megvan, hogy kikkel kerül szembe a PTE PEAC Kalo-Méh férfiaszalitenisz-csapata az Európa-kupában.

K. B.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Petőék a második körben a C-csoportba kerültek az ukrán Fortune Kyiv, az osztrák Solex-Consult Wiener Neustadt és a spanyol Asisa Borges Vall mellé.

A kijeviek az előző fordulót is az Európa-kupában töltötték már a pécsiekkel egyetemben. A B-csoportban a második pozíciót szerezték meg, mérkőzéseiket 10:6-os arányban nyerték meg, ami elég volt 3 végső sikerhez.

Az osztrákok a BL-ből kihullva kerültek a PEAC útjába. A legrangosabb európai kupasorozat második körét a B-csoportban töltötték, amelyben utolsók lettek. Mérlegük 3:9 volt, azaz egyetlen meccsgyőzelmet sem sikerült behúzniuk.

A spanyolok szintén a BL-ből csúsztak az Ek-ba. Ők az A-csoportban küzdöttek a továbbjutásért, amire jó esélyük is volt, hiszen a második Sportingnak és a negyedik SPG Felbermayr Wels-nek is 4-4 pontja volt hozzájuk hasonlóan, azonban a 4:7 meccs mérlegük csak a harmadik helyre volt elég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában