férfivízilabda

2021.11.02. 10:19

Nagy meccsen győzték le a Honvédot

Remek meccsen múlta felül 10-8-ra a Budapest Honvédot a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata az OB I. 5. fordulójában.

Sz. D.

Az első két negyed a fővárosiaké volt, de a félidő után záporoztak a pécsi gólok. Keresztúri különösen nagy formában játszott, ő hat találattal járult hozzá csapata bravúrsikeréhez, amivel a PVSK feljött a hatodik helyre a tabellán.

PVSK-Mecsek Füszért– Budapest Honvéd 12-10 (1-2, 2-3, 6-4, 3-1)

Férfi vízilabda OB I., 5. forduló. Pécs, 205 néző. PVSK: Józsa – GÁL D. 3, KERESZTÚRI 6, Lihotzky, CSACSOVSZKY 1, Kolozsi, Csorba 1. Csere: Kókai Sz., Reisz 1, Almási, Oltean, Némethy, Gaszt. Edző: Török Viktor. HONVÉD: Decker A. – Hessels B. 2, Hosnyánszky N. 1, Kiss B.,Fejős 1, Sugár, EKLER B. 2. Csere: Hessels S. 1, MANHERCZ Á. 2, Simon H. 1, Kevi, Gregor, Molnár G. Edző: Szivós Márton.

Török Viktor: – Kapkodtunk az elején, ezért a félidőben azt kértem, hogy nyugodjunk meg, és tegyük rendbe a védekezést. Jó meccs kerekedett ebből, pláne azután, hogy a második fél­időben megtaláltuk a góllövő formánkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában