kézilabda

2021.11.20. 11:41

Rátalálna a siker útjára a Misleny csapata

Nehéz mérkőzés vár a női kézilabda NB I. B.10. fordulójában a Kozármislenyre. Az edzőváltást követően magára találni igyekvő baranyaiaknak a bajnokság harmadik helyezettjével, a Komárommal kell megmérkőzniük vasárnap 18.00-kor hazai pályán.

K. B. és A. M. R

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Igaz, Schefferéknek sikerrel kell venniük ezeket az akadályokat is, ha év elején kitűzött céljukat, elsősorban a felső házba jutást el akarják érni.

A Mohácsnak a SZISE legyőzését követően folytatnia kell útját az első ötben, s ezúttal lesz a könnyebb dolguk, hiszen a Szent István SE a dobogósokat ostromolhatná most, ha nem marad alul Rittlingerékkel szemben, míg a Csurgó eddig csak háromszor tudott pontot szerezni idén. A találkozót szombaton 18.00-tól játsszák Mohácson. A vendégek ráadásul egész biztosan nem szívesen térnek vissza most Baranyába, hiszen múlt héten ellenük szerzett pontot a Kozármisleny is az utolsó pillanatban lövést hárítva.

A PVSE férficsapatának péntek esti mérkőzése lapzártánk után ért véget.

Nehéz feladat vár Frey Tamásékra

Megszerezheti első győzelmét az idei NB II.-es férfikézilabda-bajnokságban a Siklós csapata. Balog László együttese, az egyetlen győzelemmel szereplő Nagyatád otthonában lép majd pályára ma délután 16.00-kor.

A PEAC gárdájának jó esélye van arra, hogy továbbnyújtsa veretlenségi szériáját ma este 18.00-kor, ugyanis a pécsiek a hárompontos kalocsaiak vendégeként szerepelnek.

A baranyai alakulatok közül talán a Mecseknádasd feladata a legnehezebb, hiszen a tabella ötödik helyen álló Hőgyész csapatához látogat ma délután 15.30-kor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában