labdarúgás NB II.

2021.11.23. 15:20

Szabályos gólt vettek el a Pécstől

Egy nagyon kiegyenlített mérkőzést vesztett el egy hajrában kapott góllal vasárnap a labdarúgó NB II. 16. fordulójában a PMFC a III. kerület ellen.

K. B.

Fotó: Laufer László

A pécsiek kétszer is betaláltak a vendégek kapujába, de egyszer les, egyszer pedig lökés miatt érvénytelenítette a találatot a sípmester, Antal Péter. Az biztos, ha előnybe kerültek volna Bíróék, akkor egészen máshogy alakult volna a második félidő.

– Fájó a vereség, különösen annak ismeretében, hogy mindkét fél eldönthette volna a maga javára a mérkőzést. Hektikus találkozó volt, és a felvétel alapján egy szabályos gólunkat vette el a játékvezető. Sajnos a végén a mi kapunkba került a labda – nyilatkozta Vas László, a PMFC vezetőedzője, s szavai összecsengenek az ellenfél trénerének, Kemenes Szabolcsnak az értékelésével, aki szintén úgy vélte, bármelyik csapat nyerhetett volna akár több góllal is a találkozón.

A Szentlőrinc eközben nagyon közel került a három pont megszerzéséhez, hiszen Harsányi, majd Szinanovics is betalált a hajrához közeledve, s így az utolsó 10 percet kétgólos előnyből kezdték. Ekkor viszont minden, amit addig felépítettek, összeomlott. Takács Tamás duplájával egyenlített a Csákvár, a másodikat büntetőből szerezték. Így pedig két pont kicsúszott a baranyaiak kezéből.

– A Csákvár nem érdemelt pontot, mi ajándékoztuk meg őket. Nagyon jól futballoztunk, a játékosok 85 percig mindent megvalósítottak abból, amit elterveztünk, de tudomásul kell venni, nem csak előre, hanem hátrafelé is fegyelmezetten kell játszani mindenkinek – mérgelődött Marián Sluka, a lőrinciek mestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában