Teremfoci

2021.12.27. 12:58

Ledolgozzák a bejgliket a mislenyi teremtornán

Az idei évben is pattog a labda Kozármislenyben a két ünnep között, ugyanis immáron ötödik alkalommal rendezik meg a Focivilág Kozármisleny Labdarúgó Kupát, melynek célja a teremlabdarúgás népszerűsítése, valamint a baráti kapcsolatok építése.

A. M. R.

Fotó: Shutterstock

A négynapos torna már tegnap kezdetét vette a nyílt kategóriával, azonban december 29-ig kizárólag a labdarúgásé lesz a főszerep a városi sportcsarnokban. Ráadásul ma lehetősége nyílik tizenhat nevezőnek arra, hogy a virtuális térben is bizonyítson, ugyanis FIFA-bajnokság is zajlik, ahol az első három helyezett díjazásban részesül. 

Még FIFA-bajnokságot is rendeznek

A színvonalas eseményen idén is találkozhatunk freestyler bemutatóval és versennyel, továbbá teqballasztalon is megmutathatja a tudását mindenki. Mindemellett igazi örömfocira lehet számítani, hiszen neves játékosok részvételével egy gálamérkőzés is terítékre kerül az ünnepi megmérettetésen. 
 

A rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában