Kézilabda

2022.01.30. 07:00

Rosszul sikerült a Sport36-Komló Ferencváros elleni főpróbája

Lejátszotta főpróbáját a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata az NB I. tavaszi nyitánya előtt Kilvinger Bálint vezetőedzőnek viszont némileg csalódnia kellett a Ferencváros otthonában.

Kvanduk Bence

Képünk egy korábbi meccs illusztrációja

Fotó: Frank Yvette

– Későn kezdtük el a mérkőzést. Utána voltak jó megoldásaink. Összességében saját magunkkal küszködtünk – mondta a tréner a Fradi ellen 38–29-re elvesztett meccset követően.

 

Másnap zömében fiatalokkal utazott el Péter Szabó Dávid irányítása alatt a gárda, hogy kiharcolja a Liga Kupa továbbjutást, amit már a délelötti meccsen sikerült nekik a Vecsés otthonában, így a délutáni vereség is belefért. A bányászok másodikak lettek a C-csoportban a NEKA mögött.

 

Sport36-Komló–Vecsés SE 33–25 (14–13)

 

Férfi kézilabda Liga Kupa, 5. forduló. Üllő, 10 néző. Komló: Szilágyi 1 – Szkokán 3, Bazsa 10, Begovácz 3, Grünfelder 4, Nagy Á. 3, Hoffmann 7 (1). Csere: Vaskó 1, Apostolow 1, Mihályfi, Varga Sz., Beck. Edző: Péter Szabó Dávid

 

Péter Szabó Dávid: – Motiváltak voltak a srácok, ez meg is látszott az első perctől kezdve. Végig a saját játékunkat játszottuk, agresszívan védekeztünk, és ebből futottunk.

 

Vecsés SE–Sport36-Komló 37–20 (16–11)

 

Férfi kézilabda Liga Kupa, 6. forduló. Üllő, 30 néző. Komló: Szilágyi – Varga Sz. 5 (2), Bazsa 3, Nagy Á. 3, Apostolow 1, Grünfelder 1, Beck 2. Csere: Mihályfi, Begovácz 5 (2), Edző: Péter Szabó Dávid.

 

Péter Szabó Dávid: – Délután több felnőttkorú játékosunk már nem lépett pályára. A délelőtt fáradtsága minden tekintetben megmutatkozott. Összességében hasznos mérkőzéseket játszottunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában