Labdarúgás

2022.01.14. 18:54

Simán verte azeri ellenfelét a PMFC

Egy nehezebb első fél­időt követően könnyedén nyert az azeri FK Zira elleni felkészülési meccsén a PMFC labdarúgócsapata, amely bár hátrányba került, a szünet előtt egalizált, majd a fordulást követően gyorsan négy gólt is berámolt. A mérkőzésen a két fiatal tehetség, Varga Botond és Bachesz Edvin is lehetőséget kapott.

K. B.

PMFC–FK Zira (azeri) 5–3 (1–1) 

Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Törökország, Antalya. 

PMFC: Bukrán – Sági (Svedyuk), Rácz, Preklet (Bachesz), Katona (Varga B.) – Károly (Marques), Futó (Nikitscher), Hursán (Kövesdi), Hegedűs (Kónya) – Geiger (Tihanyi), Adamcsek (Bíró). Vezetőedző: Vas László. 
A pécsi gólszerzők: Preklet, Bíró, Nikitscher, Tihanyi, Kövesdi. 

Az otthon készülő Szentlőrinc ismét kölcsönvette Nagy Barnabást az MTK-tól. 
– Pozitív érzésekkel érkeztem, hiszen itt voltam tavaly is, és tudom, mire számíthatok. Az első benyomások is azok a megújult csapatról – árulta el kérdésünkre a fővárosiak tehetsége. – Nagy szerepet játszott az előző idény abban, hogy ismét a Szentlőrincet választottam, illetve az is, hogy minél több játékpercet szerezhessek. Utóbbi csak rajtam fog múlni. 
 

Most a Lőrincre koncentrál a 21 éves labdarúgó, de később ismét feljebb akar lépni. 
– Az elkövetkezendő öt hónapban minél jobban akarok teljesíteni, és próbálok húzóemberévé válni a csapatnak. Utána pedig szeretnék visszatérni az NB I.-be. Csak ez lehet a célom – jelentette ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában