Vízilabda

2022.02.12. 12:14

A tabella éllovasához látogatnak a pécsiek

Az OSC Újbuda vendégeként kell helytállnia szombaton (ma) 19 órakor a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapatának az OB I. 20. fordulójában.

Sz. D.

Képünk egy korábbi meccs illusztrációja

Fotó: Laufer László

Az elmúlt két körben egyaránt nagy bravúrt hajtottak végre a pécsiek, hiszen Budapesten legyőzték a Honvédot, majd a BVSC ellen is otthon tartottak 1 pontot. Az OSC ugyanakkor az említett fővárosi „kollégáinál” is nagyobb erőt képvisel, tehát most nem is bravúrra, hanem inkább csodára lenne szükség. 

 

– Az OSC-nek volt a hét közben egy Bajnokok Ligája-meccse, ami nem úgy sikerült, ahogy azt sokan vártuk, így biztosan mindent meg fognak tenni, hogy felpörgessék magukat – mondta Török Viktor, a PVSK-Mecsek Füszért vezetőedzője. – A mi felkészülésünket kisebb betegségek és sérülések nehezítették, de szerencsére most már mindenki bevethető. Ezt a találkozót arra kell felhasználnunk, hogy a Szeged elleni mérkőzésre fel­építsük a játékunkat. 

 

A további program: Szeged–Kaposvár, VasasPlaket–UVSE, Miskolc–FTC-Telekom, Debrecen–Szentes, Honvéd–Szolnok, BVSC-Zugló–ZF-Eger. 

Az állás (14 csapat): 1. OSC Újbuda 50 pont, 2. FTC-Telekom 49, 3. Szolnok 45, ...7. PVSK-Mecsek Füszért 23.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában