Kézilabda

2022.02.03. 13:31

BL-győztes edzővel folytatja a PVSE

Az utolsó előtti helyen zárta az őszt a PVSE férfikézilabda-csapata az NB I. B. Nyugati csoportjában, amivel alulmúlta a klub vezetőinek várakozását, hiszen a szezon előtt még a felsőházba várták a nyáron megerősített gárdát.

Kvanduk Bence

Fotó: Duje Klaric / CROPIX

Egyelőre azonban két ponttal az utolsó előtti helyen tanyázik a gárda tizenkét mérkőzést követően, s a sereghajtó Komáromnak is ugyanennyi egysége van.

 

Nem is csoda ezt követően, hogy a vezetőség változtatni akart. Mirko Vujovics vezetőedzőt elmozdították a helyéről, s a padra egy nemzetközi szinten is elismert szakembert ültetnek le. Az alapszakasz hátralévő hat mérkőzésére Zseljko Csagaljnak kell összerántania a gárdát, hogy elmozduljanak előrefelé a pozíciójukból. Igaz, ehhez nyolcpontos különbséget kell legalább ledolgozniuk.

 

Csagalj tíz éven keresztül játszott a horvát élvonalban, edzői karrierjét 2002-ben női junioroknál kezdte, s a horvát ificsapatoktól kezdve megfordult osztrák, katari, felnőtt együtteseknél, valamint a horvát utánpótlás válogatottaknál, ahol rendre a közvetlen élmezőnyben végzett. Katari edzősködése idején megnyerte az Ázsiai csapatok részére megrendezett Bajnokok-ligája sorozatot.

 

Az állás: 1. Budai Farkasok 23 pont, 2. Veszprém 19, 3. PLER-Budapest 13, 4. Tata 13, 5. Százhalombatta 13, 6. Szigetszentmiklós 11, 7. Balatonfüred 11, 8. Győr 10, 9. PVSE 2, 10. Komárom 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában