Labdarúgás

2022.02.03. 12:00

Első helyen várja a PMFC két csapata a folytatást

A PMFC U19-es és U17-es labdarúgócsapata február második felében kezdi a bajnoki idény második felét, amit igazán jó helyzetben várhat.

K. B.

Képünk egy korábbi mérkőzés illusztrációja

Fotó: Karnok Csaba

Az idősebbek tizennyolc ponttal az ötödik helyen végeztek az Alap-csoportban, így éppen csak lemaradtak a középmezőny folytatásáról. A „C” csoportban a Gyirmót, a Kaposvár, a Békéscsaba, az Újpesti TE, a Paks, a Grosics Akadémia (Szeged-Csanád) és a Budai FC próbálja majd elkapni őket. Ugyanis hat áthozott pontjukkal az élről kezdik a tavaszt. 

 

A fiatalabbak tizenegy pontot szereztek a Kiemelt-csoport őszén az olyan elit utánpótlásképző központok között, mint az Illés Akadémia (Szombathely), MTK, Ferencváros, Puskás Akadémia, Vasas Kubala Akadémia, Budapest Honvéd. A három csoportos folytatásban így a „B” jelzésű nyolcasba kerültek, ahova eredményeik alapján 6 pontot hoztak át. Ezzel ők is az első helyen vannak a kezdés előtt. Mögöttük a Gyirmót, az Újpest FC, a Diósgyőr, a Paks, a MOL Fehérvár, a Grosics Akadémia és az Újpesti TE várja a rajtot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában