Kézilabda

2022.02.05. 22:16

Fontos győzelemmel nyitotta a tavaszt a Komló

Két ponttal térhet vissza a Balaton-partjáról a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata, hiszen Kilvinger Bálint tanítványai felülmúlták az NB I. 13. fordulójában a harmadik helyezett Füredet.

Kvanduk Bence

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Jól kezdett Balatonfüreden a Sport36-Komló, hiszen megszerezte első tavaszi pontjait, de magán a mérkőzésen is gyorsan két-háromgólos előnybe került. Sőt, Melnyicsukék ezt még tovább tudták növelni az első negyed óra végéhez közeledve, ekkor már öt is volt a felek között.

 

A fordulást követően hatgólos hátrányból kellett volna a hazaiaknak visszakecmeregniük a meccsbe, de Orbánék egy pillanatra sem engedtek ki, így végig vezetve arattak magabiztos győzelmet a harmadik helyezett otthonában.

 

Balatonfüred–Sport36-Komló 26–31 (13–19)
 

Férfi kézilabda NB I., 13. forduló. Balatonfüred, 600 néző. Vezette: Sándor, Szikszay. Komló: Granics – Urbán 5, Zobec 4, Melnyicsuk 6, Jóga 3, Jerkovics 5, Orbán 1. Csere: Pásztor (kapus), Grünfelder 2, Sunajko 1, Takács B. 4 (4), Vranac, Radics. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.
Kiállítás: 8, ill. 14 perc.
Hétméteresek: 7/3, ill. 4/4.
 

Kilvinger Bálint: – Nagyon fontos mérkőzést nyertünk meg csapatként. Mindig volt valaki, aki tovább lendítette a csapatot. Megtanultul, hogy az utolsó percig kell hajtani. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy végig biztattak minket a 60 perc során!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában