A PEAC is játszik

2022.03.24. 17:38

Pécsen meccselnek a kerekesszékes kosárlabdázók

Ismét a baranyai megyeszékhelyre érkeznek a kerekesszékes kosárlabda-bajnokság legjobbjai, hogy megmérkőzzenek egymással a Rátgéber Akadémián vasárnap.

K. B.

2020.01.17. Pécs Bajnoki forudló a kerekesszékes kosárlabda bajnokságban. PTE PEAC Rolling Basket- Soproni Tigrisek. Fiotó: Laufer László ll Dunántúli Napló

Fotó: Laufer László

Az esemény délben veszi majd kezdetét, ekkor a PTE PEAC Rolling Basket az éllovas Soproni Tigrisekkel csap majd össze, amely légiósokat is alkalmaz a siker érdekében. Délután háromnegyed kettőtől aztán ismét a Sopron lesz a pályán, a Diósgyőr ellen meccsel. Végül a pécsiek a DVTK-val zárnak 15.30-tól. 
 

A bajnokságban eddig veretlen Sopron mögött második helyezett egy sikerrel és három vereséggel a Törkevés SE, s így áll a Diósgyőr is. A pécsieknek szintén van egy győzelme, de e mellé öt vereséget szedtek össze eddigi találkozóikon. Azt a diadalt Vojtek Aurélék az ebben a fordulóban nem szereplő Törekvés SE ellen aratták. 
 

A program (vasárnap): PTE PEAC Rolling Basket–Soproni Tigrisek (12.00), Sopron–Diósgyőr (13.45), Diósgyőr–PTE PEAC (15.30). 
 

A mérkőzéseket egyébként élő streamen is követni tudja majd bárki, akit érdekel az esemény, de nem tud ott lenni rajta. Ennek linkjét aznap teszi majd közzé a Facebookon a PTE PEAC Rolling Basket csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában