Tánc

2022.04.27. 16:01

Nívódíjat kapott a pécsi Fordan SE

Sz. D.

Forrás: Fordan SE

Az elmúlt hétvégén rangos elismerést vehetett át Papp Viktor, a Pécsi Fordan Sportegyesület elnöke és alapítója Veszprémben, az Országos Akrobatikus Rock ’n’ Táncversenyen. 

A pécsi egyesület által szervezett AutóCity Akrobatikus Rock ’n’ Roll Magyar Bajnokságot a Sportverseny Nívódíj kategóriában ismerték el a Magyar TáncSport Szakszövetség Akrobatikus Rock ’n’ Roll Szakágának javaslatára.

A Nívódíj átadásakor a következőkkel indokolták az elismerést: „a pécsi Akrobatikus Rock ’n’ Roll Magyar Bajnokság a 2021. évi versenyszezon kiemelkedő rendezvénye volt. A rangos eseményre 24 hazai klub 520 táncosa küldte el nevezését, 38 páros és 46 leányformáció versenyzett összesen 9 versenykategóriában a bajnoki címekért. A verseny színvonala, kivitelezése, megjelenése minden tekintetben professzionálisnak mondható. 

Bővelkedett extrákban is, mint például kiemelkedő hang- és fénytechnika, óriás ledfal, a döntők előtt látványos bevonulás, a versenyzők és edzők kiemelt jutalmazása, különdíjak, közönségdíjak. A pécsi bajnokság jellemzője volt még a profi, pontos és szakszerű műsorvezetés, a percre pontos programtartás, ami a lelkiismeretes és felkészült, szakmailag kiváló rendezőgárdának és a főrendezőnek köszönhető.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában