Labdarúgás

2022.05.04. 13:04

Az életben maradásért küzdhetnek Mohácson

M. R.

Képünk egy korábbi mérkőzés illusztrációja.

Fotó: Löffler Péter

Létfontosságú mérkőzést vív ma hazai pályán 17 órai kezdettel a B Build Mohács labdarúgócsapata az NB III. Középcsoportjának harmincnegyedik fordulójában, ugyanis ha a baranyai gárda kevesebb pontot szerez ebben a körben, mint a jelenleg bent maradást érő pozícióban lévő Vác és Cegléd, akkor Kvanduk János alakulata biztosan kiesik. 

Márpedig igencsak nehéz a sorsolás, hiszen amíg a feljutó Mohács a címvédő iváncsai együttest fogadja, addig a váci csapat a gyengélkedő Dabas, a Cegléd a Dabas-Gyón otthonában gyűjtheti a pontokat. 

Más hangulatban, felszabadultabb összecsapásra készülhet a már bajnok Kozármisleny. Aczél Zoltán brigádja harminchárom veretlen párharcot követően megnyerte a bajnokságot, azonban a veretlenséget nem adják könnyen a hátralévő ellenfelek. A mai napon 19 órától hazai környezetben bizonyíthat a listavezető, méghozzá az MTK második számú csapata ellen. A fővárosi klub a tabella kilencedik helyén tanyázik, de egy nagyobb hajrával akár az ötödik is lehet.

Címkék#foci nb iii

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában