Labdarúgás

2022.07.25. 13:19

Fiatal kapust igazolt a Kozármisleny

Móga Richárd

Fotó: Kricskovics Antal

Nagy szüksége volt már egy kapusra HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatának, ugyanis Somogyi Máté autóbalesete és Lékai Soma csuklósérülése miatt két hálóőrre sem számíthat Tóth László vezetőedző.

A kapushiány orvoslására egy pécsi nevelésű, fiatal játékos érkezett a kék-fehérekhez. Varasdi Dániel a PMFC-ben kezdett ismerkedni a labdarúgással, majd akadémiai korba lépve az MTK utánpótlásához került. A Sándor Károly Labdarúgó Akadémián végigjárta a korosztályokat, 17 évesen pedig már a harmadosztályban szereplő MTK II. kispadjára is leülhetett.

A 22 éves labdarúgó az élvonalban még nem, a másod- és harmadosztályban viszont már bemutatkozhatott. Néhány mislenyi szurkoló már láthatta, hogy mire is képes, ugyanis tavasszal a HR-Rent Kozármisleny–MTK II. mérkőzésen nagyszerű teljesítményt nyújtott, és hatalmas bravúrokat bemutatva hozta döntetlenre az összecsapást. Tovább a legutóbbi felkészülési mérkőzéseken is már ő védte a mislenyi kaput.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában