Kosárlabda

2022.07.30. 18:02

Távozott a PINKK-Pécsi 424 megmentője: új impulzusokra volt szüksége Jáhni Zsófiának

Móga Richárd

Fotó: Katona Tibor

Palánk alatt bevethető magyar játékossal bővül a Ludovika Csata kerete, ugyanis a PINKK-Pécsi 424 kiválósága, Jáhni Zsófia a jövőben a budapesti együttest erősíti.

A szegedi nevelésű Zsófi 2018 óta játszott Kozármislenyben, s számtalanszor megnehezítette az ellenfelek dolgát. Különösen szép emléket hagyott búcsúzóul, hiszen ő szerezte az osztályozó utolsó mérkőzésén a PINKK bentmaradást érő hárompontosát.

Jáhni egyébként a 3×3-as változatban is szépen szerepel. A korosztályos válogatottakat végigjárva idén az U23-as csapatnál olvashattunk felőle, amikor kiválóan szerepelt társaival a Nemzetek Ligája sorozatban.

– Szerettem volna váltani. Nagyon örültem a Csata megkeresésének, jó lehetőségnek tartottam – mondta el Ludovika Csata honlapjának Zsófi. – Kíváncsi vagyok, hogy a környezetváltás és az új impulzusok mit hoznak ki belőlem, és mennyit tudok még fejlődni – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában