Strandlabdarúgás

2022.08.03. 11:01

A pályán is fantasztikusak: aranyérmet szereztek a komlói tűzoltók

Móga Richárd

Forrás: Komlói Újság.hu

Immáron huszonötödik alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Paksi Önkéntes Tűzoltó Sport- és Hagyományőrző Egyesület és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület a Tűzkakas Országos Strandfoci Bajnokságot.

Ezúttal tizennyolc együttes több mint száznyolcvan labdarúgója lépett pályára, köztük a komlóiak is. A selejtezőket követően jöhetett az egyenes kieséses rendszer, ahol a barcsi, miskolci, ózdi, paksi, sárbogárdi, jászberényi, kiskunhalasi és komlói tűzoltók voltak érdekeltek.

A fináléig menetelt a baranyai alakulat, ahol a kiskunhalasi gárda volt az ellenfél. Kettejük párharcát a komlóiak 2:0-ra nyerték, így ők emelhették magasba a vándorserleget. Továbbá a bronzmérkőzést a Jászberényi Öregfiúk csapata nyerte a Sárbogárddal szemben.

Külön öröm, hogy a legjobb mezőnyjátékosnak járó díjat a komlói Bocz Gábor vehette át.

Az aranyérmes csapat tagjai: Ágh Attila, Baán Balázs, Bocz Gábor, Czikla Márk, Gyenizse Gábor, Halasi Olivér, Hollósi Tibor, Link Gábor, Méhn Zsolt, Nagy Norbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában